Moltes persones han sentit parlar de Moodle però el que no saben és en què consisteix aquest programa i què els pot oferir.

Amb aquest curs pretenem donar a conèixer el que és un curs de Moodle des del propi Moodle, és a dir, mostrant moltes de les possibilitats que hom pot trobar en un curs. Veureu que està dividit en dues parts:
  • recursos, on n'hi ha de diferent tipus
  • activitats, on també hi ha una mostra de possibilitats
Heu entrat com estudiant i us preguem que feu el que toca: entrar a tot arreu, tafanejar, clicar, tornar enrera,... En una paraula: conèixer l'espai on us podeu moure.

Veureu que hi ha coses "acabades", com les tasques, però n'hi d'altres que estan en blanc o tot just encetades: són les activitats que cal fer en grup, com ara el wiki o el xat. Si teniu una estona val la pena que hi entreu i proveu el funcionament (no patiu que no "trencareu" res) tenint en compte que són activitats en grup i que més persones hi entraran després de vosaltres.

Al final de cada bloc trobareu un fòrum on plantejar dubtes i opinions sobre el que hi ha. No dubteu en participar-hi, és a la vostra disposició.
Last modified: dissabte, 25 març 2006, 07:21